PowerSlim – Het verhaal van Anne Fransen


 Het verhaal van Anne Fransen

Vroeger was ik eigenlijk niet te zwaar, pas rond mijn twintigste kreeg ik overgewicht. Door stress en negatieve emoties ben ik gaan eten. De sleur van het dagelijks leven, en het feit dat ik niet fijn in mijn vel zat, zorgde ervoor dat ik niet meer naar mijn uiterlijk keek. Eten was een “makkelijke” oplossing om je weer even fijn te voelen.

Toen ik de kerst van 2015 een nieuw jurkje wilde kopen en dit een maat 44/46 moest worden omdat ik er anders niet meer in paste kwam voor mij de omslag. Dat vond ik verschrikkelijk, ik heb zo hard gehuild en ik vond dat het op deze manier niet door kon gaan.

Ik ben toen zelf gestart met gezonder eten, niet meer snoepen. Toen ben ik mijn eerste kilo’s zelf kwijtgeraakt. Maar alleen niet snoepen was voor mij duidelijk niet de oplossing, dus na verschillende vormen van diëten te hebben bekeken kwam ik terecht bij PowerSlim. Dit omdat PowerSlim geen dieet is, maar een verandering van je leefstijl.

Het PowerSlim traject is me supergoed bevallen, ik had het anders nooit gered. Alleen is het te moeilijk, maar met de begeleiding van de PowerSlim coaches wordt het zo veel makkelijker. Mijn coach voelt namelijk meer als een vriendin dan een coach, maar dan wel een die me op de goede weg houdt. Ook heb ik door mijn coach andere mensen ontmoet die ook het PowerSlim traject bewandelden. Op een high tea met PowerSlim producten heb ik bijvoorbeeld Eva mogen ontmoeten. Met haar als PowerSlim maatje werden de afspraken en het traject alleen nog maar leuker!

De producten zijn natuurlijk niet allemaal even lekker, maar er zijn zo veel producten dat je nooit iets hoeft te eten wat je niet lust. Ontzettend veel variatie, wat het eten dus ook heel leuk en makkelijk houdt. In mijn fase 1A heb ik bijvoorbeeld nooit hetzelfde avondeten gehad omdat er zo veel uit te proberen viel.

Ik vond het programma totaal niet zwaar. Je wordt zo goed begeleid dat het gewoon niet moeilijk kan zijn. Maar het fijne eraan is dat je er ook gewoon ontzettend veel van leert. Ik heb bijvoorbeeld een keer een “fout” gemaakt door een bruin broodje kaas te eten in fase 1, waardoor ik die week zo goed als niks was afgevallen. Balen, maar hup, de week erop kei hard knallen!

De gewichtsbehoudfase verloopt heel goed, weer een sneetje bruin brood, langzaam weer opbouwen naar het “normale eten”, maar wel heel bewust bezig zijn met je gewicht. Ik zelf blijf nog steeds geregeld naar mijn coach gaan. Een soort stok achter de deur bij mijn gezellige vriendin. Ik denk ook dat het me gaat lukken om dit gewicht te behouden. Het fijne aan PowerSlim en mijn coach is dat als ik het “zwaarder” krijg, ik gewoon weer op ze kan terugvallen. Maar mijn leefstijl is sowieso heel anders dan een paar jaar geleden, dus ook daarmee red ik het wel!

Hoe ik me nu voel is niet in woorden te omschrijven. Intens gelukkig of herboren komt in de buurt. Ik had dit niet willen missen, alles gaat zo veel makkelijker, het leven, mijn lichaam, sporten. Heerlijk!


Wil jij ook je ideale gewicht bereiken met PowerSlim? 

Start nu! 


 

Met PowerSlim kun je snel, gemakkelijk en gezond afvallen op een gevarieerde manier. De lekkere maaltijden en tussendoortjes helpen jou om het programma strikt op te volgen. PowerSlim heeft alle recepten al voor jou in het kookboek gezet. Hierdoor is het voor jou heel eenvoudig om dit strikt te volgen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om lekker zelf te kokkerellen. PowerSlim heeft een handige lijst opgesteld met alle voedingsmiddelen waaruit je kunt kiezen.

Het startkpakket kost €159,- Dit bestaat uit diverse maaltijden en snacks voor de hartige en de zoete trek. Bovendien krijg je er ook nog het PowerSlim kookboek bij, multivitamines voor 30 dagen en een shakebeker.

Tijdens PowerSlim worden GEEN consult kosten in rekening gebracht.