Sportvoeding

Wil jij alles uit je sportprestaties halen met gezonde sportvoeding en/of een persoonlijk advies over het gebruik van sportsupplementen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer tussen alle sportdrankjes en supplementen en ben je benieuwd wat voor jou nou goed is? Tijdens het eerste consult bespreken we onder andere jouw sportactiviteiten en stellen we hierbij doelen op. We nemen je huidige voedingspatroon door en passen deze aan om zo optimaal mogelijk te maken voor jouw sportprestaties.

Behandelplan

Het behandelplan is een persoonlijk advies en gebaseerd op jouw behoeften. De behoeften van een sporter zijn per persoon verschillend. Dit heeft te maken met de sportactiviteit, maar ook met jouw lichaamssamenstelling en de verdeling van het spier- en vetmassa. Een persoon die op een hoog niveau turnt heeft andere behoeften dan een wielrenner. Neem nooit zomaar een voedingsschema van iemand over. Dit zelfde geldt voor het gebruik van supplementen. Laat je goed adviseren.

Supplementen

Bij het behandelplan wordt ook een suppletie advies gegeven als jij daar behoefte aan hebt. De supplementen kunnen in de praktijk worden aangeschaft, dit is niet verplicht. Wil je wel graag een voedingsadvies om je sportprestaties te verbeteren, maar wil je liever geen supplementen gebruiken? Ook dat is mogelijk. Het gaat erom dat we een zo optimaal mogelijk voedingsschema opstellen naar jouw wensen.

Vul voor meer informatie of advies het contactformulier hieronder in. Je kunt ons ook telefonisch bereiken:
Emi: 06-49933655
Pip: 06-30505036