Hoe werkt PS. Food & Lifestyle

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk 5 tot 7 eetmomenten per dag. Dit kan per persoon verschillen.

In de eerste fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. In deze fase wordt veel discipline gevraagd en mag je niet te veel afwijken van het programma. In deze fase verlies je snel en veel gewicht. Iedere dag heb je om de 2,5 uur een eetmoment.

In de tweede fase (de overgangsfase), leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Op weg naar een stabiel en vitaal leven…

In de derde en laatste fase heb jij je streefgewicht behaald. Tijdens deze fase blijf ik je begeleiden en adviseren. In derde fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

In de praktijk zie ik dat dit het lastigste moment is. Als diëtiste wil ik jou graag helpen om je motivatie vast te blijven houden, zodat jij voorgoed de extra kilo’s achter je kan laten. Na het PowerSlim afslankprogramma blijf ik jouw stok achter de deur en kan ik jou als diëtist blijven begeleiden om vanaf daar een passend behandelplan op te stellen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en doelen.

Wat zijn de kosten van PowerSlim?

Het is per persoon erg verschillend wat de kosten zijn van PowerSlim. Dit is ook afhankelijk van je startgewicht en hoe creatief je zelf in de keuken bent. We maken altijd vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen kijken of PowerSlim iets voor jou is. Als je beslist om te starten met PowerSlim maken we een plan en stellen we doelen op. We overleggen welk streefgewicht jij graag wilt bereiken. Gemiddeld val je 1 – 1,5 kg af in de week. In het begin gaat het vaak sneller (ca 2 a 2,5 kg). Ook dit is per persoon natuurlijk verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Ben je creatief in de keuken kan je deze kosten wat beperken. De PowerSlim producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. Er worden tijdens PowerSlim dus geen consult kosten in rekening gebracht. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. Na het behalen van je streefgewicht blijf je onder controle zodat je de stok achter de deur blijft houden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je kan starten met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 tot 10 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken, supplementen voor een maand en een shake beker. De kosten van het startpakket is 159,00 euro.