NIEUW IN DE PRAKTIJK: Power Slim!

Per 1 november is de praktijk officieel benoemd tot Power Slim center.

Hiervoor heb ik met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy van Power Slim gevolgd. Je kunt bij mij vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen met Power Slim.

 

Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding met jouw voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

 

Met Power Slim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

 

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.