Terug naar het overzicht

Slank de feestdagen in!


 Wat is Powerslim?

Je gaat met Powerslim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van mij, Pip Commandeur, behaal je je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spier.

 


Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

 

Fase 1: Afvallen!

Dit is een stricte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
’s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees of vis, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Dit is voor de meeste de lastigste fase. Als je op je streefgewicht zit, blijf je nog minimaal een half jaar onder begeleiding om dat gewicht ook te behouden.


Wie ben ik?

 

Ik ben Pip Commandeur, diëtist en jouw Powerslim coach in Heerhugowaard. Ik ben jouw stok achter de deur en ik help jou om je ideale gewicht te bereiken én behouden. Snel en gezond afvallen klinkt leuk, maar we weten allemaal dat het niet altijd even makkelijk is. Daarom ben ik er voor jou, ook wanneer het lastig wordt kan jij op mij rekenen. Ik heb eerder in een praktijk met Powerslim gewerkt, waar ik veel mooie en blijvende resultaten heb gezien. Dit heeft mij enthousiast gemaakt.