Persoonlijke begeleiding

Ieder mens is uniek en daarom is persoonlijke begeleiding óók tijdens PowerSlim belangrijk. Ik vind het belangrijk dat jij een levensstijl voor jezelf ontwikkeld dat bij jou past. Alleen op die manier kan jij jouw gewenste gewicht op lange termijn vast houden.

 

Tijdens het eerste consult leer ik je graag kennen en brengen we de belangrijkste zaken in kaart. We bespreken je persoonlijke situatie, de huidige levensstijl, omgevingsfactoren, voedingsgewoonten en we bespreken de gezondheidstoestand. We bespreken je wensen en stellen doelen op. Ik vind het belangrijk dat jij weet en begrijpt waar je mee bezig bent. Tijdens het PowerSlim voedingsprogramma kom je in je vetverbranding, dit noemen we ‘ketose’. Tijdens de consulten leer ik je graag het een en ander bij, zodat jij zelf ook begrijp wat er in jouw lichaam gebeurd en weet waar je mee bezig bent. Op basis van wat wij hebben besproken stel ik een behandelplan met een advies dat aansluit op jouw persoonlijke doelen.

 

Iedere week ben ik jouw stok achter de deur

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Het PowerSlim programma is goed vol te houden. Dit komt mede doordat je geregeld mag eten. Je hongert jezelf niet uit en krijgt voldoende energie binnen. Per dag heb je gemiddeld 6 eetmomenten. Tijdens PowerSlim leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je ondersteunen en begeleiden. Samen met investeren we in een blijvend resultaat.