PowerSlim producten

De koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. De producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen ze daarom de hoogste eisen aan de producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten worden gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én is de prebiotische vezel inuline aan producten toegevoegd. De diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.