Stichting Opkikker

Wil jij aan je gezondheid werken én direct Stichting Opkikker steunen? Dat kan bij mij!

 

Stichting Opkikker zet zich in voor kinderen die langdurig ziek zijn. Zoals je misschien wel weet doen ze dit onder andere door het organiseren van opkikker dagen. Gezinnen met een langdurig ziek kindje worden zo in het zonnetje gezet, zodat ze alle zorgen even kunnen vergeten.

Het is niet vanzelfsprekend dat deze gezinnen leuke dingen kunnen doen. Vaak dragen ze veel zorgen met zich mee. Dit geldt niet alleen voor het kind, maar ook de ouders, broertjes en zusjes hebben hier mee te maken. Dit kunnen soms onzekere en spannende tijden zijn..

Maar jij kan deze gezinnen helpen. Jij kan je steentje bijdragen en ervoor zorgen dat de leuke dagen nét iets langer duren dan de minder leuke dagen. Met onze hulp kan Stichting Opkikker geweldige opkikker dagen organiseren voor deze gezinnen.

 

Woonachtig in Heerhugowaard?

Alle inwoners in Heerhugowaard hebben de krant van Stichting Opkikker ontvangen. Dit is een speciale editie voor Heerhugowaard. Op de een na laatste pagina vind je mijn advertentie. Als jij al klant bij mij bent én je hebt deze advertentie, lever die dan bij mij in. Jij ontvangt een gratis vervolg consult en ik maak €7,50 over aan Stichting Opkikker. Dit geldt ook voor alle nieuwe klanten. Ben jij toevallg opzoek naar een diëtist? Gebruik dan deze actie. Jij ontvangt een gratis vervolg consult én steunt automatisch Stichting Opkikker! Uiteraard doneer ik bij nieuwe klanten ook €7,50 aan Stichting Opkikker.

De diëtist valt in de basisverzekering. Als jij al door je eigen risico heen bent, ontvang jij in januari alsnog een gratis consult van mij!

Je kunt bij mij terecht voor alle voeding gerelateerde klachten en/of aandoeningen. Als jij twijfelt of je met jouw klacht bij mij terecht kan, neem dan ook even contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar: 063050 5036, mailen naar info@pipcommandeur.nl of het contact formulier hieronder invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Samen kunnen wij ervoor zorgen dat deze gezinnen een onvergetelijke dag krijgen. Hoe fijn zou het zijn als deze gezinnen even alle zorgen kunnen vergeten?

De advertentie kun je inleveren tot 31 december 2017. Ik hoop dat wij aan het einde van het jaar een prachtig bedrag kunnen doneren aan Stichting Opkikker.