Emi Grimbergen

Heb jij een zittend beroep en vind je het lastig om die 10.000 stappen per dag te halen? Of laat jij je dieet na die ene lekkernij compleet links liggen? Geloof me, je bent niet de enige. Ook ik vind het met mijn zittende beroep als diëtist soms lastig om aan mijn beweging te komen en ik ben in het verleden ook vaak genoeg op maandag opnieuw begonnen. Toch denk ik dat met de juiste motivatie en kleine aanpassingen er een hoop resultaat bereikt kan worden. Bovendien draait een gezonde leefstijl niet om perfectie, maar om een balans. Want af en toe dat taartje op een verjaardag of die bitterbal op de bedrijfsborrel? Dat moet gewoon kunnen.

Graag kijk ik met jou naar het grotere geheel om te werken aan jouw doelen. Of dat nou doelen zijn die je al een tijdje hebt, of doelen die we nog samen op gaan stellen: ik help je en ben jouw stok achter de deur. Ook op momenten dat je in een dip zit – want die hebben we nou eenmaal allemaal – sta ik aan jouw kant en zorgen we er samen voor dat je de cirkel doorbreekt en weer gemotiveerd raakt.

Samen met jou maak ik een passend plan om jouw doelen realiteit te maken. Want een doel zonder plan is slechts een wens. Dus, tijd om je wensen achterna te gaan!

Zelf ben ik sinds een aantal jaar geïnteresseerd in gezonde voeding en ben daarom ook de opleiding Voeding&Diëtetiek gaan doen. Uit eigen ervaring weet ik dat strenge diëten niet werken – en ook absoluut niet leuk zijn. De andere kant van mijn ervaring is dat balans echt mogelijk is. Want af en toe eten waar je écht trek in hebt, is ook goed voor jezelf zorgen en hoeft je progressie niet in de weg te staan.

Ook ben ik van mening dat een gezonde leefstijl veel meer is dan alleen gezond(er) eten en meer beweging. Zaken als stress en een slechte nachtrust zijn ook factoren die grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Ik vind het dan ook belangrijk om naar het totale plaatje te kijken. Spreekt dit je aan? Dan hoop ik je snel te ontmoeten in de praktijk.